4 pensaments a “Sobre el sexisme

  1. Doncs sembla que aquesta visió intenta descriure com es pot sentir una dona dins d’aquesta societat. Tot i així, es molt difícil que els homes es puguin fer una idea. Últimament sembla que quan una dona intenta fer valer el títol d’igual davant els homes, aquests potser en sentir-se amenaçats? acusen al “terrible feminisme” d’odiar als homes i voler estar per sobre. Només volem tenir els mateixos drets i respecte com a persones, ni més ni menys. Aquest video als ulls dels homes, pot veure’s com una paròdia, tant de bo sapiguessin què se sent vivint a la nostra pell.

  2. Aquest petit video, mostra la vida d’un home assetjat per diverses dones.
    Primerament al carrer on una dona li diu que és molt guapo, que vol sexe amb ell i en diverses ocasions amenaçant-lo. En segon lloc, aquest home es assetjat, amenaçat i finalment agredit sexualment per un grup de dones. Alhora de posar la denúncia, veu com l’agent de l’autoritat és comporta d’una manera masclista i inclós posa en dubte la veracitat dels fets. Finalment, un cop feta la denúncia corresponent, la seva dona li acaba dient que és normal que hagués passat això, va amb roba massa lleuguera i ensenyant-t’ho tot.
    Per desgracia, pot ser fácilment la vida d’una dona en la societat actual. Una dona maltractada només pel seu físic o per la seva manera de vestir. Aquesta dona que rep comportaments sexistes d’alguns homes reiteradament, té una vida fosca, amagada i amb por de com ha de sortir al carrer per tal de ser lliure.

Els comentaris estan tancats.