Eines per triomfar

El dimarts 13 de febrer a les 18:00 hores la nostra escola ofereix la xerrada “Eines per triomfar”, sobre la comunicació interpersonal, a càrrec de la Teresa Baró. Tindrà lloc a la sala d’actes d’El Mirador (Plaça d’El Mirador s/n, Castellar del Vallès).

Les habilitats socials, com la comunicació, són essencials a la nostra vida personal i professional, per tal que els nostres interlocutors s’enduguin una bona imatge de nosaltres. La qualitat de la comunicació és fonamental per interactuar amb altres persones i donar una bona impressió. Per tant, una comunicació efectiva ens ajudarà a aconseguir els nostres propòsits i a tenir èxit.

En aquesta xerrada treballarem, a més de les habilitats socials, les aptituds personals com la comunicació verbal i no verbal, la gestió de la imatge, el to de veu …

Nascuda a Caldes de Montbui, la Teresa Baró, des de ben jove s’ha interessat pel món de la comunicació. Filòloga i professora de secundària també ha fet una variada tasca docent en diverses universitats i escoles superiors. S’ha especialitzat en desenvolupar les habilitats personals de directius, professionals de tots els sectors i també polítics. Ha treballat intensament en l’àmbit empresarial, privat i públic, per millorar la comunicació a través de programes d’entrenament a mida. L’últim llibre publicat és “Manual de la comunicación personal de éxito” (ediciones Paidós).

Recomanem fer una ullada a la seva pàgina web, trobareu molts recursos que us seran de gran utilitat www.teresabaro.com