Adreça i horaris

ADREÇA : Ens podeu trobar al Carrer Pedrissos, 9 baixos de Castellar del Vallès.

HORARIS : L’EMPA Les Teixidores de Castellar del Vallès ofereix un ampli ventall de possibilitats horàries (matí, tarda i vespre), per més informació us deixem els nostres horaris.

HORARIS DE SECRETARIA:

Matí: de dilluns a divendres de 10 a 12 h

Vespre: de dilluns a divendres de 18 a 21 h

Comparteix..

4 thoughts on “Adreça i horaris

 • 21 de març de 2023 at 21:14
  Permalink

  Hola bona nit , per presentarme a les proves PAU +25 les classes són assistència obligatòria , vull dir que si per conciliació familiar no puc venir cada dia , hi ha algun inconvenient?

  Gràcies

  Reply
  • 23 de març de 2023 at 12:23
   Permalink

   Bon dia Francesc. El nostre centre sí que fa aquesta formació. L’assistència no pot ser obligatòria perquè es tracta d’una prova lliure on no constarà una nota per realitzar aquest curs, però el que sí que creiem és que ha de ser del màxim possible, ja que és una garantia per poder aprovar. L’horari d’aquest grup és diari entre les 18:00 o 18:30 i les 21:00 o 21:30 h. Qualsevol dubte, si us plau, t’esperem a l’Escola per donar les respostes adients.

   Reply
 • 28 de gener de 2024 at 19:54
  Permalink

  Hola soy Victoria termine los estudios de graduado escolar en el año 2000 y necesitaría el certificado de graduado escolar para un curso como puedo optenerlo se podría mandar por email o hay que recogerlo personalmente gracias un saludo

  Reply
  • 8 de febrer de 2024 at 12:30
   Permalink

   Victoria, estem tramitant la documentació que ens has sol·licitat. En breu la rebràs. Disculpa aquesta tardança però són documents antics i hem de revisar l’arxiu històric.
   Salutacions

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *