Xerrada de La Marató

Com cada any, participem amb La Marató de TV3 organitzant una xerrada a la Sala d’Actes d’El Mirador, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva.

És la primera vegada que La Marató de TV3 es dedica a les malalties que més incideixen en la població, amb una prevalença (persones afectades en algun moment de la seva vida) de 3 milions a Catalunya, amb una especial afectació entre les dones joves.

La Laura Bogunyà, graduada en Genètica i Màster en Biologia de la Reproducció i Tècniques de Reproducció Humana Assistida, va explicar de manera excel·lent patologies i complicacions relacionades amb l’aparell reproductor, la medicina reproductiva i les vinculades a l’embaràs i el part, entre d’altres. Alguns exemples d’aquestes malalties i problemes, són la preeclàmpsia, l’endometriosi, les infeccions de transmissió sexual, el dolor pelvià i el vaginisme, els problemes associats a l’etapa de la menopausa, les disfuncions del sòl pelvià, la infertilitat, la gestació, els problemes en el part i els càncers de coll d’úter.

Comparteix..