Sopar fi de curs 2023-24

El divendres 14 de juny L’EMPA Les Teixidores vam fer el Gran Sopar de Fi de Curs. Sí, sí, tot en majúscules, perquè va ser un esdeveniment majúscul. A la Sala Blava vam parar 16 taules per asseure-hi 125 persones. Enguany cada grup classe es va organitzar el seu sopar, la qual cosa va resultar ser un gran èxit, si haguéssiu vist quins tiberis!!! No hi va faltar de res. Des dels més pràctics, que van tirar de pizzes i truites de patates, fins els més agosarats, que van cuinar plats exquisits dignes de Joc de Cartes de TV3. Per acabar la vetllada, amb el karaoke vam descobrir talents musicals amagats. Una nit en la què es van recordar anècdotes del curs entre riallades, hi va haver felicitacions, comiats, i també alguna llagrimeta.

Un impuls més, i ja estarem de vacances.

 

Comparteix..