Fira Formació i Treball 2024

La fira Formació i Treball 2024 se celebra els dies 6, 7 i 9 de març a la Fira Sabadell. L’objectiu de cada any és reunir en un mateix espai empreses, orientació professional, i oferta formativa per tal que el públic pugui sortir de la fira amb una idea més clara de què demana el món laboral actual, quina formació cal triar per respondre a tal demanda, i sobretot quina feina es veu fent en el futur.

En un moment de canvi en el món del treball amb la incorporació definitiva de les tecnologies i la IA, la presència de les empreses a les xarxes socials, juntament amb la gran varietat d’òpcions educatives fa imprescindible l’existència d’aquesta fira per orientar als joves que decideixen el seu futur professional i als no tan joves que s’han d’adaptar a les noves condicions.

Un grup d’11 persones, alumnat de l’EMPA Les Teixidores que estan cursant GES, Accés a Grau Superior i Accés a la Universitat ha visitat la fira avui dia 6. L’experiència ha estat molt enriquidora per a totes, i ara compten amb nova informació per seguir dissenyant el seu futur professional.

 

Comparteix..