Sant Jordi 2024

Avui dimarts 23 d’abril del 2024 a l’EMPA Les Teixidores hem celebrat Sant Jordi  amb els nostres Jocs Florals. Teniu raó, això no és cap notícia! Aquesta trobada literària l’estem fent des de fa un bon grapat d’anys. El que sí és nou, és l’entorn de la celebració, ja que aquest curs la festa del cavaller i la princesa ha estat l’excusa ideal per estrenar un pati nou de trinca. Tot i el fred, tothom s’hi ha sentit molt ben acollit.

Us en farem 5 cèntims:

Després de rebre amb agraïment al públic assistent, la directora del centre, l’Antònia Pérez, ha donat pas a la regidora d’educació, l’Anna Riera, qui ha dedicat unes paraules motivadores al professorat de l’Escola per la seva feina i ha parlat amb il·lusió de la Diada d’avui i la seva relació amb la cultura i la tradició. Seguidament, el Pere Herrero, un dels participats al curs Converses Literàries ens ha explicat una història del Quim Monzó, DE MEMÒRIA! BRUTAL, PERE! En acabar, les autores de les obres triades com a guanyadores dels jocs han llegit els seus textos, ENHORABONA, NATÀLIA, BRIGITTE, GEMMA I JOANA!  Per descomptat, han rebut un premi…què ha estat? no ho encertaríeu mai, LLIBRES!!! També hi ha hagut alguns obsequis sorpresa per a vàries persones afortunades del públic, MÉS LLIBRES!!!

Tot seguit, un dolç berenar i una agradable xerradeta. Malgrat la seva plena agenda,  l’alcalde de Castellar del Vallès, l’Ignasi Giménez, no s’ha pogut resistir a passar una estoneta a saludar-nos i desitjar-nos una feliç Diada.

El cel gris i la baixa temperatura no ens ha espantat, i hem estat fent petar la xerrada fins que només han quedat 3 galetones i un suc. Tot plegat, un gran èxit. Moltes gràcies per acompanyar-nos un Sant Jordi més.

 

Comparteix..