S’horabaixa amb la Natàlia i el Pere a L’Alcavot

El dijous, 16 de maig a les 20:30h, la Natàlia Català i el Pere Herrero van participar en unes lectures dramatizades que van tenir lloc a L’Alcavot. Tant l’una com l’altre hi tenen la mà trencada a crear i llegir narracions. Tots dos són membres del grup Converses Literàries de l’EMPA Les Teixidores, per tant, aquí ja sabem com les gasten aquest parell.

El relat de la Natàlia va rebre un premi en els Jocs Florals de Sant Jordi d’enguany, i el Pere n’ha fet de tots colors; Les seves creacions amb motiu del certàmen literari de Sant Jordi han estat premiades, ha amenitzat vespres terrorífics de Castanyada, ha fet tallers d’escriptura, i el que queda per venir, esperem.

El dijous passat un bon grapat de la colla de Converses Literàries estava entre el públic del cafè-teatre. I tal i com tothom s’esperava, la Natàlia i el Pere van deixar l’audiència bocabadada i amb ganes de més.

Comparteix..